Gasztró
Megvan, mi lett idén az ország tortája!
A Boldogasszony csipkéje lett 2019-ben a győztes.
Tóth Norbert dunaföldvári cukrászmester alkotása, a Boldogasszony csipkéje lett idén Magyarország tortája, az ország cukormentes tortájának pedig a szegedi Gyuris László Kicsi gesztenyéjét választották.
A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete idén tizenharmadik alkalommal hirdette meg a „Magyarország Tortája” versenyt, amelyre ezúttal is magyaros ízvilágú, természetes alapanyagokat feldolgozó recepteket vártak.
View this post on Instagram
A Magyarország Cukormentes Tortája versenyt idén Gyuris László, a szegedi A Cappella Cukrászda aranykoszorús cukrászmestere nyerte meg a Kicsi Gesztenye névre keresztelt tortájával. A sütemény nem tartalmaz hozzáadott cukrot és gabonalisztet, gesztenyét, áfonyát és mogyorót azonban igen.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.