Gasztró

Itt az új gasztróhorror: ropogós tökös-mázas, sajtkrémmel töltött fánk

  • Szerző:Erzsi
  • 2019.09.03 | 11:48

Menő őszi íz, már szeptember elején! A Krispy Kreme megint előállt valami nyalánksággal.

Volt már, hogy a Krispy Kreme süti-ügyben szintet lépett: a krémmel töltött, lyukas fánkot nekik köszönheti az emberiség azon része, amely nem fárasztja magát holmi diétázással. A hagyományos ízek mellett a mogyoróvajas verziót is megemlegették a fogyasztók, ám most ismét kívánatos újdonságot gurít az észak-karolinai cég.

A Winston-Salemben székelő pékség egy igazi őszi fűszerezéssel lép elő. Szeptember első hetében már bele is kóstolhatnak a vásárlóik a halloweent idéző nyalánkságba. A leginkább a sajtkrém-töltelékes és mázas, Glazed nevű verziókra hajaz a tökös süti, mely egyelőre csak szeptember 8-áig érhető el:

Sőt, azt is felajánlották, hogy ha valaki nincs megelégedve egy máshol vett, tök-aromájú termékkel – kezdve a hummusztól a kutyák jutalomfalatjáig! – és elviszi hozzájuk, akkor a cég hajlandó ingyen becserélni a héten egy saját Pumpkin Spice-fánkra. A többi tökös termék majd szezonban, Hálaadás környékén lesz ismét kapható, élen a Pumpkin Spice Latte-val, tájékoztat a Comicbook.com.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Autó
Ilyenek voltak a magyar törpeautók!
  • szerző:nuus
  • 2020. 07. 28.