Gasztró

Ecuador új kedvence a tengerimalac ízű fagyi

  • Szerző:nuus
  • 2019.10.05 | 17:15

Az nem újdonság, hogy megeszik, de hogy fagylaltot csinálnak belőle, az meredek.

(kép: Pixabay)

A tengerimalacod Dél-Amerika számos országában fogyasztják, de Ecuadorban új szintre emelték a felhasználását, egy vidéki nagyon pici büfében ugyanis Maria del Carmen Pilapana asszony fagylaltot csinál belőlük. A húsukból pépet készít, amit aztán tejjel és tejszínnel kever össze, innen pedig minden lépés ugyanaz, mint a hagyományos fagylaltnál. Először persze mindenki hülyének nézte, most viszont már ez a fő terméke a büfében.

Az étlapon amúgy van bogarakból és gombákból készült jégkrém is.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló