Gasztró
Az étterem, ahol tényleg a nagyi főztjét eheted
Egy Staten Island-i étterem tulajdonosa komolyan vette azt az alapigazságot, hogy mindig a nagy főztje a legjobb. Az Enoteca Maria-ban olasz, lengyel, vagy szíriai nagymamák ételeit tálalják fel.
Semmi nem lehet jobb a nagymama főztjénél – ez lehetett az alapkoncepciója annak Staten Island-i étterem tulajdonosának, aki a különböző nemzetiségű nagymamákból verbuválta össze szakács csapatát.
Jody Scaravella, az Enoteca Maria tulajdonosa tíz éve bukkant egy hirdetésre, amelyben olasz nagymamák vállalták, hogy autentikus ételeket készítenek. Azóta a koncepció kibővült és ma már nem csak olasz, hanem többek között algériai, szíriai, lengyel és cseh nagymamák is vannak a csapatban.
Így minden étel elkészítésében két nagyi vesz részt: egy olasz és egy, a világ másik tájáról származó idős hölgy.
@enotecamaria Joe SCARAVELLA
Tous les jours une “Nona” cuisine! Tradition#cuisineitalienne #NewYork #restaurant pic.twitter.com/raO3uyZYIR— fimosophie (@fimosophie1) 2016. április 8.
Úgy tűnik a tulajdonosnak bejött a koncepció, Scaravella azt mondta a gothamist.com-nak, hogy a világ legkülönbözőbb pontjairól, például Ausztráliából, Angliából is jönnek hozzájuk.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.