Gasztró

Laboratóriumi hús: már nem kell megölni a csirkét ahhoz, hogy ehessünk húsából

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.19 | 12:12

Néhány év, és vége a vegák etikai aggodalmainak: készül a laboratóriumi körülmények között, állati sejtekből fejlesztett hús, amely ízre épp olyan, mint az élő példány húsa... volna, ha azt levágnák.

Mintát vesznek az élő csirkétől, majd néhány nap alatt kitenyésztik a húst, amiből aztán a finomság készül. A laboratóriumi körülmények között létrehozott csirke nugget a BBC riportere szerint épp olyan, mint az eredeti, meg nem mondaná a különbséget. Még néhány év, és bárki – ideértve a vegákat is – tesztelheti pipihusit, amihez egyetlen csirkének sem kellett kivéreznie…

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Helyek
Jöhet egy virtuális séta a Marson?
  • szerző:nuus
  • 2018. 11. 06.
A következő cikkek betöltése folyamatban...