Gasztró

Ajjaj, mindjárt itt az ehető slime, epres vagy lime-os jöhet?

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.16 | 11:18

Pont ez hiányzott, még hogy az étel nem játék?

A slime-trend csak nem hagy alább. A gyerekes háztartásokba beszüremkedő nyálka ráadásul nemsokára teljes jogon követel részt a játékkonyhákban, ugyanis készül a kimondottan ehető verziója is. A Jell-O cég krémes, instant pudingport dob piacra, mely némi víz hozzáadásával gyúrható massza lesz, majd a játékos kedvű gyerekek akár el is fogyaszthatják.

 

View this post on Instagram

 

Think it. Make it. Eat it. #JELLOPlay

A post shared by JELL-O Play (@jelloplay) on

Ez annyiból jó hír, hogy a különböző sufni-tuningolt zselék (ragasztó, borotvahab és akár kukoricaliszt felhasználásával) mellett egy biztonságos alternatíva lehet a gyermekünk kezében (és szájában). Arról nem is beszélve, hogy a takarítástól is megkímél, főleg ha a csemeténk gyűri le magába az egész adagot.

 

View this post on Instagram

 

No one seems to navigate fun food products more thoughtfully and thoroughly than #Repost @junkfoodmom • Original caption appears below… ・・・ All those years we had slime to play with- but oh no .. don’t eat it ? ( Did you ever sneak a little nibble anyway? ) Now you can play with your slime and eat it too. Kraft Heinz Jell-O have developed edible slime in Monster Lime and Strawberry Unicorn. Available now on Amazon for pre-order Dec 1. I don’t have any young kids but I think I’m going to have a blast playing with and eating slime. It’s going to feel so … taboo. ? This is sure to be a hot Christmas item- get your pre-orders in. #jello #kraftheinz #jelloplay #jelloplayslime #edibleslime #unicornslime #monsterslime #cleanhands #playandeat #feelssonaughty #goaheadplaywithyourfood #junkfoodjunkslime #amazon #funtimes #slime #playwithyourfood #carnivalofastoundingfood #feastof6senses

A post shared by Carnival of Astounding Food (@carnivalofastoundingfood) on

Állítólag az ujjakról és a ruhából is könnyen eltávolítható lesz az új ragacs.

Monster Lime és Unikornis Epres

Ilyen ízváltozatok készülnek, melyek december 1-től szerezhetőek be. Az Amazonon 9,99 dollárért máris ácsingózhatnak rá az édesszájúak. A gyurma innentől fogyó eszköz lesz, ugyanis ezt csak egyszer lehet felhasználni, még a hűtőbe sem tehető el a következő játékig.

Ha elkezdene kiszáradni, akkor egy evőkanál vízzel feljavíthatjuk.

– idézi a People az ismertetőt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló