Gasztró
Egy patak partján készül a tökéletes hipszter kajapornó
Ha a „szabadban főzés” hallatán csak a bogrács és a grillezés jut eszedbe, akkor sürgősen meg kell nézned ezt a pár videót.
Az Almazan Kitchen YouTube-csatorna körülbelül egy éve megy, és igazán érdekessé az teszi az egészet, hogy a készítők eldöntötték, kiviszik a főzést a természetbe. És milyen igazuk van, hiszen lényegében egy hatalmas késsel, egy vágódeszkával, egy serpenyővel és egy cserépedénnyel szinte minden elkészíthető akár egy erdő közepén is. És a minden alatt nem marhapörköltre vagy grillezett sertés tarjára gondolunk, hanem tényleg csúcs kajákra. Ott a helyszínen begyúrt és kifőzött pasta, steakek, sőt, még desszertek is. Igen, egy tábortűz mellett:
Mindezt úgy, hogy a patak partján lobog a tűz, az erdőben szedik a gombát a kajához, a leső húscafatokat elviszi egy bagoly, és a végén egy vízesésben mosogatnak. Pulled pork szendó datolyaszilva-mártással jöhet?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.