Helyek

Péntek délután kinyitott a Központ, a rendőrség 60 napra bezáratta a helyet

  • Szerző:homarton
  • 2021.01.23 | 08:35

Plusz félmillió forint bírságra is megbüntették őket.

Péntek délután délután 3-tól kinyitott a Központ nevű hely a Madách téren, elvitelre kínáltak ételt és italt, a szabályok betartásával.

A belvárosiak kedvence több hónapja zárva volt a korlátozások miatt, most viszont kinyitottak és elvitelre adtak italt és ételt a vendégeknek úgy, hogy egyszerre csak 4 ember lehetett a kocsmában. A környéken más vendéglátó helyek is árultak elvitelre italt, de csak a Központhoz vonult ki egy teherautónyi rendőr, ahogy a Facebook-oldalukon írták a hely üzemeltetői.

A vendéglátóhelyet 60 napig bezáratták, kiszállításra sem nyithat ki. Emellett 500 ezer forintos pénzbüntetést is kiszabtak rájuk.

Annak ellenére, hogy minden szabályt betartottunk, a Rendőrség azonnali hatállyal 30 napra – módosítva 60 napra – bezáratott minket és 500.000 forint pénzbírságra büntetett. Nem nyithatunk ki elvitelre, és kiszállítással sem üzemelhetünk. Egyelőre értetlenül állunk a tények előtt. Nagyon köszönjük azoknak, akik ma eljöttek, elviteles termékeket vásároltak, ezzel is támogatva a több, mint 2 hónapja zárva lévő Központot.

– írták a Facebook-oldalukon.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Egyre nagyobbak a péniszek
  • szerző:nuus
  • 2021. 11. 16.