Helyek

Ha imádod a giccset és a rózsaszínt, ez az Airbnb kéró lesz álmaid netovábbja

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.07 | 19:06

Az Eaton House Studio egy hat hálószobás kis kastély, ami pont úgy fest, mint Barbie álomnyaralója. Tényleg olyan az egész, mintha egy unikornis hányta volna a birtokra, ugyanis faltól-falig rózsaszín, nemcsak kívülről, de belülről is.

Az essexi pink álomkastélyban mindenki úgy érezheti magát, akár egy kis hercegnő, bár nem vagyunk biztosak benne, hogy néhány óra után nem folyna ki a szemünk a látványtól és a harsány színketől.

Egyetlen éjszaka 2321 dollárba fáj, ami nagyjából 680 ezer forintot jelent, de ha belegondolunk, hogy akár harminc személy is elfér itt, annyira nem is tűnik vészesnek a költség.

Ha a minimalista stílust kedveled, akkor a lehető legtávolabb érdemes maradnod a háztól, ha viszont mindened a giccs, akkor nézz körbe velünk!

A ház külseje is rózsaszín, a kertben pink virágok illatoznak, sőt, még unikornisok is pihennek a fűben – ők sajnos nem igaziak.

A ház hálószobáiban mintha felrobbant volna egy cukiságbomba, mindenütt apró dísztárgyak lapulnak az egész olyan, mint egy szürreális álom.

Fotók: Instagram / eatonhouseessex, dizzybrunette3


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló