Helyek

Airbnb-znél a malibui Barbie-házban?

  • Szerző:nuus
  • 2019.10.18 | 13:18

A kaliforniai álom-lakosztály most nyitja meg először kapuit.

Idén 60 éves a Barbie baba, ezért a Malibu szívében elhelyezkedő Álom-ház húzott egy bátrat: feltette az Airbnb szálláslistájára a puccos kecót. Ám a lehetőség, hogy Barbie-ként éljen a vendég, csak egy szűkre szabott idő-kereten belül érvényes: a kétéjszakás rózsaszín kaland bookolása október 23-án 11 órakor kezdődhet meg.

 

View this post on Instagram

 

Welcome to the #Barbie Malibu Dreamhouse, brought to life by our friends at @airbnb: 💕

A post shared by Barbie (@barbie) on


A szerencsés kiválasztott minden ajtót kinyitogathat, és vihet magával még három személyt is, az október 27-29 közé eső napokra. Az errefelé igencsak kedvezményesnek számító, 60 dolláros tarifával úszható meg egy éjszaka a szupercuki épületben. Két hálószoba és két fürdőszoba áll rendelkezésére a vendégeknek a háromszintes, tengerparti csodában, mely saját medencével és magán-vetítőteremmel is rendelkezik.


Hogy ne csak a láblógatásról szóljon a mini nyaralás, arról Ibtihaj Muhammad vívóbajnoknő, a hidzsábos Barbie ihletője is gondoskodik, aki leckéket ad a kíváncsiaknak. Főzni sem muszáj, ugyanis Gina Clarke-Helm mesterséf gondoskodik a táplálékról: a konyhai műveletekbe persze szabadon bele is folyhat az érdeklődő. Hogy a frizura is Barbie-hoz méltóan álljon, az pedig Jen Atkin mesterfodrász tisztje lesz.

 

View this post on Instagram

 

Weekends are better with friends at your side! 🧡🧡🧡#Barbie #Fashionistas

A post shared by Barbie (@barbie) on


Az Airbnb nagylelkű ajánlatot tett: a ház listára bocsátásáért cserébe a rászoruló lányokat támogató The Barbie Dream Gap Project számlájára utal egy nem csekély összeget, említi meg a TMZ.

 

View this post on Instagram

 

There’s no door you can’t open! 💕⁣ ⁣ Take a tour of the #Barbie Malibu Dreamhouse, now on @airbnb.

A post shared by Barbie (@barbie) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló