Helyek

Legót bírod? Akkor ez az Airbnb lesz álmaid netovábbja

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.03 | 16:38

Az Airbnb és a LEGO közös ötlete volt, hogy egy csapat fanatikusnak teljesítse álmai netovábbját. Lesz néhány szerencsés, aki eltölthet egy éjszakát ebben a 25 millió elemből felépült legóházban.

A dán Billund városában lévő kecó pont olyan, mint egy valóra vált álom. Egy játszóház, ha úgy tetszik, de ez olyan, amit a felnőttek talán még jobban értékelnek, mint a gyerekek. Belül majdnem minden legókockákból van, egészen elképesztő.

Win A Night At LEGO House | Airbnb

Airbnb and LEGO House invite you to an experience of a lifetime – one night at the newly built LEGO House in Billund, Denmark. The 12,000-square meter house is filled with items that are made entirely of LEGO bricks: lamps, alarm clocks, books -even a pet cat. Find anything missing?

Egyébként ezen az oldalon lehet nevezni annak az egyszerű kérdésnek a megválaszolásával, hogy mit építenél, ha végtelen mennyiségű Lego állna rendelkezésedre. November 16-ig lehet pályázni, aztán a győztes és három vendége megszállhat egy éjszakára a legóházban. Ja, a nyertes ötletet pedig Jamie Berard, a Lego egyik tervezője el is fogja készíteni, életnagyságban, mindezt az ötletgazda segítségével. Elég menő.

Fotó: LEGO/AIRBNB


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.