Lélek

Gyorstalpaló férfiaknak, hogy az első Tinderes randi a legjobban alakuljon

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.11 | 16:52

Igen, az utóbbi néhány évben elég egyszerűvé vált, hogy akár fél óra alatt szervezz magadnak egy randit egy idegennel, hála a különböző randialkalmazásoknak, ahol tényleg egy pillanat alatt találhat magának az ember valakit - akár egy éjszakára is.

Ha a chatelésben már profi vagy, de a találkozó gondolatára összeszorul a gyomrod, akkor olvass tovább, megmondjuk mire kell figyelned, hogy jól végződjön az este.

Stíluskalauz az első randihoz

Megvan a közös hang, randi egyeztetve. De mit fogsz felvenni? Ha rögtön a munkahelyedről indulsz, akkor is felfrissítheted az outfitedet egy pillanat alatt. Öltönyt viselsz az irodában? Nagyszerű, a nyakkendőt vedd le, és már mehetsz is. Ha póló és farmer kombóban nyomod, azzal sincs probléma, a lényeg, hogy ne akarj másnak látszani, egy kényelmetlen ruhában csak feszengeni fogsz. Mi az, amiben magabiztosnak érzed magad, mégis kényelmes és alkalomhoz illő? Ha nagyon nem megy, a chelsea csizma, farmer, fehér póló és bőrkabát variáció mindig jó választás.

A helyszín kiválasztása

A legutolsó dolog amin aggódni akarsz egy randin, az a hely, ahová mentek. Túl hangos, túl fényes, túl zsúfolt helyekre nyilván senki sem kívánkozik, pláne az első találkozásnál. Ha ő ajánl valamit, akkor fogadd el az ötletet, de ha a választás rajtad múlik, próbálj egy olyan helyszínt keresni, ahol inni, de akár enni is tudtok, vannak olyan asztalok, ahol jól el lehet bújni, hangulatosak a fények. Ha van bejáratott helyed, az is szóba jöhet, de ne legyél az a pasi, aki minden randiját ugyanabba a bárba viszi, nem túl elegáns, sőt, bizonyos értelemben fura is.

Milyen egy jó randihely?

  • A bárban sört, bort, és koktélokat is lehet kérni, sőt, akár vacsorára is van lehetőség.
  • Tíz percnél tovább nem kell asztalra várni. De a legjobb ha foglalsz, így ebből biztos nem lesz baj.
  • Nem szól a háttérben tévé, pláne nem valamilyen meccs. Garantált hangzavar.
  • Nem a sarki késdobáló az ideális, reméljük magyarázni sem kell, hogy miért.

Ami még kimaradt

Ezeken kívül is van néhány tanács, amit hasznos lenne megfogadni. Érdemes a randit a hét elejére időzíteni, ilyenkor nincs nagy nyüzsgés az éttermekben és a bárokban. Figyelj a testbeszédre, ne ülj túl messze tőle, de azért ne is vedd az öledbe az első öt percben. Érkezz előbb, és rendelj magadnak egy italt. Beszélgess a bártenderrel, adj neki borravalót, így az este többi részében is biztosan figyel majd arra, hogy ne maradjon üresen a poharatok.

Ha jól alakul az este…

Akkor mázlid van, de jó ha felkészíted a lakásodat is a váratlan vendég érkezésére. Legyen rend, ágyazz be, a szennyest tűntesd el, a fürdőt is hagyd rendben magad után. Ne legyen szem előtt olyan tárgy, ami egyértelműen egy másik nőre emlékeztetheti a randipartnered, és legyen két ágynemű és párna a hálóban. Nagyon hálás lesz érte.

Fotó: Pixabay / Pexels


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.