Lélek

OMG, Istent emlegeti Cardi B, de miért is ne?

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.20 | 16:16

A Billboard Hot 100 miatt nagyon hálás az Úrnak a szabadosságáról hírhedt sztár.

Ha Jézus Krisztus színe elé kerülhetnék, a lábát csókolgatnám. Istent magamhoz szorítanám.

vallja meg Cardi B egy új, félperces Instagram-videóban. Mindezt az után, hogy a Billboard Hot 100-as listáján egyszerre két dala is hasít.

Szeretem a támogatóimat, és Istent is. Az ördög nem alszik, de Isten keményebben melózik!

tesz bizonyságot a sztár, bár eddig nem igazán tűnt vallásosnak. Korábbi megnyilvánulásaiból legalábbis egyáltalán nem sütött a „jó keresztény” imidzs, most viszont „hála Istennek” – Jézust foglalja mondatokba, akinek a sikereit megköszöni.

A keresztény címke többet kell, hogy jelentsen annál a legtöbb hívő számára, mint hogy Istent lássuk bele minden dologba és emberbe. Mert korábban erotikus munkát vállalt, illetve jelenlegi hivatásában is a szex központi téma, emiatt nem igazán a hagyományos értelemben vett keresztény művészek közé sorolódik Cardi B.

Mood @cinderellooo

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

A sikersztori viszont megállíthatatlan: az idei MTV Video Music Awardson 12 kategóriában jelölték az időközben anyukvá lett rappercsajt. De ha a felületes ismereteinken túllépünk, ami a kereszténységet jelenleg övezi, észrevehetjük, hogy a Biblia telis-tele van a Cardi B-hez hasonló előéletű személyekkel.

Kezdve Eszter könyvével, akit a király alaposan felcicomázott, hogy aztán szexuális vágyait kiélhesse rajta. A gyönyörű nő viszont okosan megmentette népét az első zsidóüldözéstől – ez lett a purim ünnepe.

Pál apostol még túlbuzgó Saulként Krisztus követőit üldözte és gyilkolta, az „Isten szíve szerint való” Dávid király pedig házasságtörő volt.

See you there !

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

De Ráháb, Ruth vagy az újszövetségi “parázna” asszonyok történetei is azt mutatták meg, hogy a kegyelemre legkevésbé méltóakat fogadta magához Isten. Jézus is a betegekhez, eltaszítottakhoz küldetett, megtörve számos emberi szokást, hogy Isten irgalmas arcát megmutassa.

Ezért Cardi B-t se írjuk még le

A képmutató farizeusság Chance The Rappert sem jellemzi, szóval mielőtt az ítélkezők Cardiba beleszállnának, inkább a saját szemükben keressék a gerendát.

??? I be bonfused??♀️

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Az egyház pedig ne rekessze ki azokat, akik nem tűnnek makulátlannak, pont erről szólna az Evangélium. Istent ugyanúgy érdekli a túlfűtött, összetört szívű fekete rappercsaj, akárcsak a hitvalló Lecrae, vagy a Hillsong.

I will forever looooveeeeeee Selena !

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

A Huffington Post szerint teljesen helyénvaló az, ha Cardi B megtapasztalja személyesen Istent a mindennapjaiban, és hálát ad neki a győzelmeiért.

via GIPHY


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.