Film

A Passió 2 minden idők legnagyobb filmje lehet

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.31 | 11:57

Jim Caviezel szerint egy igazi klasszikus van születőben.

A Passió második része, mely praktikusan a Feltámadás címet kapta, nagyban forog, Jim Caviezellel, aki a testet öltött Jézust egyszer már megszemélyesítette. 2016-ban már szóba került, hogy a keresztre feszítés utáni eseményeket is vászonra vihetné Mel Gibson, aki akkortájt épp A fegyvertelen katona rendezésével volt elfoglalva.

via GIPHY

Most viszont élesedik a helyzet: a Pál apostolról szóló filmje kapcsán adott interjút a 49 éves amerikai színész, melyben Lukács evangelista szerepét kapta meg. A riporter rákérdezett, mi újság a Feltámadással kapcsolatban, mire Caviezel megerősítette, hogy részt fog venni a mozi munkálataiban.

Sok részlettel nem szolgálhatott, de úgy véli:

A világtörténelem legnagyobb filmje van születőben. Sok mindent nem mondhatok el, mert sokkolnám vele a közönséget. Óriási mozi lesz, az biztos, Mel sajátos megközelítése miatt.

A Passiót anno 30 millió dollárból forgatták, és világszerte 611-et hozott, ilyen teljesítményre csak a Deadpool volt képes a korhatáros filmek közül. Gibson alkotása csak Amerikában 370,8 milliót fialt, így valóban minden idők legnagyobb felnőtt filmje lett a tengerentúlon.

via GIPHY

Ezért is bizakodó a leendő főszereplő:

A Rettenthetetlen is olyan film, amely nem évül el egy darabig. És ugyanez igaz a Passióra is, akárcsak a leendő folytatására. Mel már rajta van a dolgon, így nemsoká el is készül majd a mű.

 

via GIPHY

A Movieweb felidézi, hogy 2016-ban Gibson hogy látta a Feltámadást:

Ez nem szimplán a Passió 2 lesz, hanem a Feltámadás. Komoly téma, aminek nem lehet csak úgy nekiugrani, és filmnyelvre ültetni. A történet ismert, akár most is elolvashatod. De inkább a mélyebb összefüggéseken, jelentéstartalmakon van a lényeg. Randall Wallace is erre fog koncentrálni, aki nem csak hogy remek író, de rendezőnek is kiváló.

Wallace már 2004-ben is együtt dolgozott Gibsonnal, mikor a Passió készült. A folytatás bemutatójáról még nincs információ, egy olyan jelenetről viszont már tudunk, melyben Krisztus alászáll a poklokra.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.