Film

Hiába lett a Disney-é, a Deadpool felnőttfilm marad

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.16 | 11:14

Fellélegezhetünk, a többi korhatáros Marvel-karakter sem fog cukiskodni.

Minden Deadpool-rajongó hátradőlhet: annak ellenére, hogy a Disney felvásárolta a Foxot, nem kell lemondani a vérbő szórakozásról. A Marvel univerzum háza táján ráadásul mostanában sok változás történt: Hugh Jackman letette a Farkas-jelmezt, az Infinity Wart sem özönlik el a mutánsok, és még a legvadabb karakter, akit az alapból sem jófiú Ryan Reynolds formál meg, jövője is aggodalomra adhat okot.

Apparently you can’t actually blow the Matterhorn.

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

A Deadpool 2 már szinte kész, kérdés, hogy finomítanak-e bármit is a folytatáson. Bob Iger, a Disney vezérigazgatója mindenki megnyugtatására közli, hogy szó sincs belenyúlkálásról, a felnőtt besorolás megmarad:

A Deadpool továbbra is a Marvel alá tartozik, és az merült fel bennünk, hogy egy kimondottan felnőtt Marvel-verzióval is előállunk a közeljövőben. Akkor csináljuk jól, ha a közönség felé nyíltan kommunikáljuk a szándékainkat.

Dynamic deadpool #deadpool #pink #kawii #aesthetic

A post shared by Queen Of Spades… (@lovemepleanty) on

Igen, ez a magát családbarátnak beállító Disney-cég portfóliójában benne lesz, ahogyan a Ponyvaregény és a Kill Bill egykori terjesztése is. Emellett egy felnőtteknek szánt Netflixes szuperhős-sorozatra is szert tettek így, ez a Marveles The Punisher – emlékeztet az Uproxx.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.