Film

Hugh Jackman ráfordult a Golden Globe-ra

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.12 | 10:24

Letette a Farkas-jelmezt, rocksztárság vagy Bond-szerep helyett a cirkusz porondján bizonyít.

Hugh Jackmannek minden oka megvan az ünneplésre: a színészt ismét Golden Globe-ra jelölték, méghozzá P.T.Barnum megformálásáért. Az A legnagyobb showman című, zenés filmet még a mozik pont nem vetítik:

Az Extra TV-nek elmesélte, miért is érzi magát fantasztikusan a december 20-ától bemutatásra kerülő mozi főszereplője:

Hét és fél éves kaland áll mögöttem. Egy 23 éve íródott zenés darabot dolgoztunk fel. Rengeteg szuper történetünk is született ez alatt az időszak alatt, és most minden a helyére kerül, azzal, hogy elismerik a munkánkat.

A 49 éves ausztrál színész azt is elmondta, hogy felesége, Deborra-lee Furness kihasználta az alkalmat, hogy gyorsan kicsinosítsa a házat a nagy hírre, mialatt Jackman elvitte a fiukat, Oscart az iskolába.

Debbel még az első munkám során ismerkedtem meg. Minden hullámvölgyben és –hegyen mellettem állt. Mire hazaértem a sulitól, minden tele lett szalagokkal és poszterekkel. Ő aztán tudja, hogyan kell ünnepelni. Bámulatos asszony!

A Farkas leköszönő megformálója szót ejtett a zaklatási botrányról is: szerinte lassan gyógyulnak ezek a sebek. És nem csak Hollywood az érintett, hanem valószínűleg a legtöbb ország szórakoztatóipara hasonlóan sáros. Persze a legtöbb figyelem az amerikai esetekre irányul, mert ez a világ filmes központja.

Komolyan kell vennünk az ügyet, és olyan légkört teremtenünk, amely segíti a helyreállást, és egy jobb munkahelyi jövőt mozdít elő. Fontos, hogy párbeszéd indult ebben a lényeges kérdésben. Most még abban a szakaszban vagyunk, hogy együttérzően meghallgassuk a sérelmeket. Alábecsüljük, mekkora teher előállni egy ilyen történettel.

A showman-musicalre büszke, szerinte nem könnyű műfajban sikerült most maradandót alkotniuk. Sosem gondolta, hogy a cirkusz valaha is bevonzza.

via GIPHY

A szuperhős más porondról ábrándozott:

Az volt az álmom, hogy rocksztár legyek.

Wolverine jelmezét idén letette, búcsút mondva az X-mennek, mely döntés meghozásában barátja, Jerry Seinfeld segítette:

Egy vacsoraesten beszéltünk erről. Szerinte fontos akkor kiszállni egy történetből, amikor még van valamennyi üzemanyagod. Ha teljesen kiürül a tank, akkor nehéz lesz bármerre is elindulnod.

Új iránynak szóba került James Bond figurája. Szerinte eltúlzottak a pletykák, miszerint a 007-es ügynök szerepére fájna a foga. Igaz, kapott a témában egy érdeklődő hívást, és coolnak is tartotta volna a felkérést, de abban az időben még nagyban Farkasként tombolt.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Uncategorized
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 24.
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.