Lélek

Chris Pratt szerint Hollywood egyáltalán nem keresztényellenes, sőt!

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.21 | 12:55

ŰrLord úgy látja, valláskárosodás nem fenyegeti a munkahelyén. A szórakoztatóipart és a hitet össze tudja egyeztetni a Jurassic World sztárja.

Van olyan vélekedés, amely szerint Hollywood úgy, ahogyan van, az ördögtől való. A filmes fellegvárba bejáratos Chris Pratt szerint ez viszont egyáltalán nem igaz. A Jurassic World férfi főhőse, aki gyakran vallja meg nyilvánosan keresztény hitét, meg van arról győződve, hogy nem jellemzi vallás-ellenesség ezt a közeget.

Az a szóbeszéd járja, hogy Hollywoodban rossz szemmel nézik a kereszténységet, vagy a vallásosságot – de abszolúte nem ez a helyzet.

Sőt, a Galaxis Őrzőinek ŰrLordja váltig állítja: az ottani kultúra inkább arra inspirálja, hogy teljesedjen ki abban, ami számára hiteles.

Semmilyen „ellenességet” nem tapasztalok. Ehelyett azt érzem, hogy támogatnak: bátran éljem meg azt, amiben hiszek. Számomra ez a kereszténység, és Jézus személye. És ez így teljesen rendben is van!

Prattet eddig még senki sem szégyenítette meg szemtől szemben a vallási meggyőződése miatt.

via GIPHY

Ha a háta mögött valaki ilyesmire vetemedett volna, annak azt üzeni:

Nem fogom a nézeteimet megváltoztatni.

A hitvallását pedig számos alkalommal hallhatták milliók, ugyanis díjátadókon sem rejti véka alá, mi az, ami számára életbevágó.

Júniusban az MTV Generation Awardot vette át – mint a fiatalok példaképe – ahol ennek apropóján egy spirituális gyorstalpalót is tartott.

A kegyelem – ajándék. Amit mi tökéletlenek, ha akarunk, el tudunk fogadni.

– idézi a Huffington Post.

A színész tisztában van azzal, hogy az üzenetével nem mindenkit ér el, de bízik abban is, hogy valakinél akár célba is találhat.

Mindennél jobban esik a lelkemnek az, ha akad olyan srác, akinek füle van az ilyesmire.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.