Lélek

Megengedte a kórház, hogy elbúcsúzzon gazdájától a hűséges kutya

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.14 | 15:33

Tragikus, ami Ryan Jessennel történt. A fiatal férfi váratlanul agyvérzést kapott, sajnos az orvosok már nem tudtak segíteni rajta. Csak a gépek tartották életben, a család és a barátok mellett azonban volt még valaki, aki el szeretett volna búcsúzni tőle.

A kaliforniai Rideout kórház kivételt tett szigorú szabályai ellenére, és megengedték, hogy Ryan szeretett kutyusa is a kórterembe mehessen, hogy utoljára láthassa gazdiját.

Rideout Memorial Hospital did the sweetest thing for us and allowed us to bring my brother’s dog in to “say goodbye” so she’d know why her human never came home. If you knew my brother, he really loved his sweet dog. (So many people have asked – He thought he had a migraine, but it was a ventricular brain hemorrhage. They think it was brought on by high blood pressure, and there’s speculation that his frequent consumption of energy drinks may have contributed. THANK YOU to everybody for the outpouring of support, but I won’t be responding anymore. We are sincerely touched and humbled by others’ stories, their sharing in our sadness and the kindness of so many people. Don’t worry about the dog! We’re keeping her!!! She’s part of the family.) To use this video in a commercial player or in broadcasts, please email [email protected]

Közzétette: Michelle Jessen – 2016. december 1.

 

Az eb a tragédia óta a rokonoknál volt, de nem értette, hogy miért nem jön haza a férfi. A család fontosnak tartotta, hogy a kutyussal is megértessék, hogy ez most a búcsú ideje.

Mollie szerencsére a családban marad, a férfi húga ugyanis nem hajlandó lemondani róla, főleg egy ilyen szomorú esemény után.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Gasztró
Jó hír a sör szerelmeseinek!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 07.