Otthon

Hordanád kenguruzsebben a cicádat? A japánok leszállítják

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.21 | 10:32

Ajánlott a macskásokat kenguruzsebes gazdipulcsival meglepni, de van dizájnos billentyűzetvédő is, hegyes karmocskák ellen.

macska

Nehogy már csak a kutyások köré épüljön annyi iparág, itt az ideje a macskás kínálatra is vetni egy pillantást. Egyből magunkénak érezzük ezt a kenguruzsebes pulcsit, melybe azért apróbb blökik is szívesen bevackolnának. Hogy az illúzió teljes legyen, a kapucni cicafüleket kapott, a ruhaujj pedig tappancs-mintában végződik. Mondanunk sem kell, a kapucni húzómadzagja pedig hópehelyszerű bojtban végződik, amivel ölbe vett kedvencünk játszhat, míg mi épp a monitor előtt gubbasztunk, vagy leugrunk a sarki közértbe.

A szürke, fekete és fehér színű cuccok 82 dollárért (azaz majdnem 24 ezer forintért), három méretben elérhetőek, és mosási tájékoztatótól kezdve minden infó itt található.

Telitalálat a Fuji-hegyet formázó macskabútor is 74 dollárért (21 ezer forint), melyen kedvencünk a karmait élesítheti, vagy akár arisztokratikusan is körbepillanthat a lakásban, pihenés közben.

Billentyűzetünk macskamentesítő letakarását sem oldhatjuk meg akármivel. Főleg ha potom 92 dollárért (26 ezer forint) olyan terméket kapunk, ami alá a kezünk pont befér, és tovább dolgozhatunk, miközben sudár kandúrunk az átlátszó borításon lépdelhet. 10 kilós alatti állatok sétálhatnak a sárga, kék vagy színtelen műanyag, asztalkának is használható készségen.

A karmolós karton konzervdoboz, azon túl, hogy baromi jól néz ki, magába sűríti a kuckózás és a szilaj karomhasználat esszenciáját is. Jószágunk nagy elánnal beleveti magát e biztonságos zugba, és elönti, hogy szunyókál egy jót, vagy inkább vad játékba kezd. Ne sajnáljunk rááldozni 81 dollárt (24 ezer forint), ugyanis a belseje cserélhető, azaz nem csak egyszeri használatra tervezték.

De gondoljuk át, hogy esetleg 30 dollárért (8700 forint) jobban passzolna-e az enteriőrünkbe egy retro fényképezőgépre hajazó kialakítású cicadoboz, melynek objektívjéből kukucskál ki kedvencünk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Megszűnés szélén áll a Tumblr
  • szerző:nuus
  • 2023. 11. 10.