Utazás

A világ legszebb helyeire utaznak, és pénzt is kapnak érte, te élnél így?

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.02 | 07:45

Ez a blogger álompár volt, hogy egy szál fotóval keresett meg kilencezer dollárt. Az egész életük mintha egy fizetett szabadság volna.

Az Instagram sztárja lett Jack Morris és barátnője, Lauren Bullen. A 26 éves fiú és a 24 éves lány abból él – és nem is akárhogyan – hogy a világot járva márkákat és helyeket promótálnak. Instás fotóikat már több, mint három millió követő látja. A manchesteri Morris blogja a Do Yu Travel, ausztrál kedvese pedig a Gypsea Lust című oldalt vezeti.

Egy éve találkoztak, mondanunk sem kell, rendkívül romantikus körülmények között: a Fidzsi-szigeteken sodródtak egymás mellé. Jelenleg Balin élnek, számol be a Business Insider.

Az elején persze nem ment minden könnyen: a srác tartalékai fogyóban voltak, így különböző neveken kezdett feltölteni fotókat. Fárasztotta már, hogy egyfolytában a telefonján lógott, így eladta az accountjait, egyet kivéve. Azt, amelyiket már több százezren követtek addigra. A pénzt utazásra fordította, és saját néven kezdett posztolni. Ahogy nőtt a bázisa, egyre több hirdetőt is vonzott be: termékek és utazási cégek képviselői keresték meg szponzorációs céllal. Egy ilyen munkát vállalt éppen Fidzsin, ahol összefutott Bullennel, aki úgyszintén ebből élt. Az Új-Dél-Walesi lány ugyanúgy fotó- és utazás mániás, így nem volt kérdés, hogy összeillenek-e.

Olyan jól kijöttünk egymással az első naptól kezdve, hogy szinte elválaszthatatlanok lettünk. Az utolsó esténken, amit Fidzsin töltöttünk, megkérdeztem, hogy velem tartana-e Balira, és ő igent mondott. Azóta együtt vagyunk.

írja Morris a blogján.

Azt üzeni annak, aki ebbe a szakmába ártaná magát, hogy

Ne nagyon tervezz előre. Ha nekivágsz, legyen a hátizsákodban egy könyv, egy repjegy csak oda, és az első estére lefoglalt szállásod. Élj közösségi életet és ismerj meg új embereket!

A gyönyörű fotókban semmi varázslat sincs: Lightroom szerkesztővel készülnek a MacBook Pro-ján.

Más ezért fizetne, ők ezért kapnak pénzt:

Secluded beaches becoming a daily thing ⚓︎??

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on

A fiú elárulta, hogy egyetlen képpel keresett már kilencezer dollárt (2,6 millió forint) is, míg barátnője rekordja a 7500 dollár volt. Ehhez mérten szabják meg posztjaikat is: háromezer dollár (azaz kb. 900 ezer forint) alatt a blogger nem is hajlandó közzétenni képet.

A nemzetközi márkákkal felpörögnek a dolgok: egyszer egy telefonos cég 35 ezer dollárt perkált neki egy kétnapos munkáért, melyből öt Instagram-kép született.

Good company, Tea, Shisha & a perfect sunset view, what else could I ask for in @visitabudhabi ??#InAbuDhabi #Ad

A post shared by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on

Kenyában ünnepelték nemrég a lány 24. szülinapját, zsiráfokkal:

Egy újabb helyet kipipáltak a bakancslistán.

Tudnánk így élni:

?✨?? Ticked off Swimming with Whale Sharks✔️

A post shared by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on

Egy kis láblógatás is belefér a megfeszített napok közé:

Ez éppen Barcelona, de lassan már összefolyik, merre is járnak:

Törökországban ilyen a tetőn reggelizni:

Rooftop breakfast with the best view yet..A sky full of Balloons?

A post shared by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló