Utazás

Ez a világ legmenőbb munkája!

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.17 | 20:13

Luxusvillákban nyaralnál a legszebb tengerpartokon? Ezt most nagyon egyszerűen megteheted. Feltéve, ha szereted a háziállatokat. Fedezd fel az egész világot, és költözz be vadidegenek otthonába. Ők nem lesznek otthon, csak a kutya. Vagy a macska. Vagy a tyúkok.

Képzeld el, hogy beutazod az egész világot, és közben a legszebb, fullosan felszerelt villákban, apartmanokban szállsz meg. Eldugott, csendes vidéki farmok Franciaországban, modern villák Ausztráliában, medencés házak a spanyol riviérán – bármit választhatsz, ami tetszik. Egy feltétel van mindössze, a nyaralás közben vigyáznod kell a szállásodon élő háziállatokra, amíg gazdáik távol vannak.

Pixabay

Az egyszerű, de szuper ötlettel egy weboldal, a Trusted Housesitters állt elő. Itt hozzák össze azokat, akik távollétük alatt kutyaszittert keresnek, azokkal, akik imádnak utazni. 100 dollárért már egy teljes éven át élvezhetjük a szebbnél szebb házak adta kényelmet.

A kiválasztott házban a regisztráció és a kiválasztási folyamat után teljesen ingyen nyaralhatunk, cserébe csak a házi kedvencet kell gondozni, etetni, sétáltatni. Ahhoz persze, hogy egy igazán lélegzetállító villában üdülhessünk, jó sok referenciát kell gyűjtenünk korábbi gazdák ajánlásaival. Ha ez pipa, akkor viszont nyakunkba vehetjük az egész világot. A honlapon térkép alapján is kereshetünk házakat, de ha inkább állatok szerint keresnénk, azt is megtehetjük. Külön rovatot kaptak a kutyák, macskák, madarak és baromfik is. Igen, van, ahol nem a házban, hanem a ház körül kell gondozni az állatokat. Egy feszített víztükrű medencés házban azonban még a csirkék etetése se lehet probléma.

Pixabay

Állítólag vannak olyanok is, akik még az állásukat is feladták, így tényleg egész évben nyaralhatnak cuki négylábúak (vagy szárnyasok) társaságában. Jó nekik.

Még több információ itt van.

Címlapi kép: Pixabay

 

 

 

 

 

 

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.