Utazás

Uniós országba utazik? Ezt a honlapot ajánljuk!

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.06 | 19:18

A honlapon utazási terv készítésére is van lehetőség, ahol akár több országot megjelölve tájékozódhat a legfontosabb beutazási szabályokról.

Egy felhasználóbarát honlap, amely az utazás tervezéséhez nyújt segítséget azzal, hogy az uniós országok koronavírus-járvánnyal kapcsolatos beutazási korlátozásait és információit egy helyen összegzi.

A https://reopen.europa.eu/hu/ honlap elsődlegesen az uniós országokba utazókra vonatkozó koronavírus-világjárvánnyal kapcsolatos tájékoztatásokat tartalmazza több nyelven, köztük magyarul is. A honlapon részletesen, országokra lebontva olvashatóak az esetleges beutazási korlátozásokról, átutazási szabályokról, általános intézkedésekről szóló információk úgy, mint például a maszkviselési, fizikai távolságtartás és karantén-kötelezettség szabályai.

A honlapon utazási terv készítésére is van lehetőség, ahol akár több országot megjelölve tájékozódhat a legfontosabb beutazási szabályokról. A honlap mobil applikációként is elérhető Android és IOS rendszereken.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.