Utazás

Krokodilok közé merítik a látogatókat egy ausztrál élményparkban

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.05 | 13:31

Gyilkos krokodilok közé merülhetnek a vendégek a darwini Crocosaurus Cove-ban. A Cage of Death néven futó attrakció a park szerint teljesen biztonságos, de az biztos, hogy az élmény nem szívbajosoknak való.

Merülés a krokodilok közé
Merülés a krokodilok közé

Nem tudjuk, hogy mi akarjuk-e, de tényleg extrém kalanddal csábítják a látogatókat egy ausztráliai krokodil parkba. A Cage of Death néven futó attrakció lényege, hogy a vendégeket egy akril ketrecben engedik le egy medencébe hatalmas sós vízi krokodilok közé.

A vendégek így közelről nézhetik, ahogy a több mint öt méteres hüllők úszkálnak a vízben, sőt a 15 perces merülés alatt etetés közben néhány centiről láthatják azt is, ahogy működésbe lépnek a gyilkos állkapcsok.

A darwini Crocosaurus Cove munkatársai azonban nem győzik hangsúlyozni, hogy

a merülés teljesen biztonságos,

a látogatók pedig a kaland előtt egy rövid biztonsági képzést is kapnak.

A 15 perces merülés egy személynek 165 dollárba, vagyis körülbelül 34 ezer forintba kerül, a pároknak pedig 125 dollárt, vagyis 26 ezer forintot kell fizetni a kontrollált halálközeli élményért.

A TripAdvisoron olvasható beszámolók szerint azonban a merülés nagyon megéri ezt a pénzt, ráadásul az árban már az egész napos belépő is benne van.

Mi azért lehet, hogy inkább maradnánk a parton, megnyugtató távolságra hatalmas ragadozóktól.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló