Utazás

Kevés ennél exkluzívabb körutazás van a világon

  • Szerző:nuus
  • 2020.11.25 | 15:18

A szállodalánc kitett magáért, és néha nem is szállodában, hanem a hatalmas luxusrepülőn alszanak majd az utasok!

Utakat kínálnak Hawaiira, Bora Borára, Ausztráliába, Indonéziába, Thaiföldre, az indiai Taj Mahalba, Dubajba, Prágába és Londonba. Az egyik ilyen út magában foglal egy 13 napos afrikai utat, amely elragadó élményt nyújt. Az Athénon és az egyiptomi piramisokon is áthaladó túra a tanzániai Serengeti, Mauritius, Ruanda, a zambiai Victoria-vízesés és Johannesburg városába is bepillantást enged.

De az utat nem busszal teszed meg, vagy holmi fapados géppel, hanem a szállodalánc exkluzív magángépével. Az állomások között nem mindig szállodában alszik majd az utazó, hanem ezen a minden igényt kielégítő luxusgépen.

A Four Seasons Jet Experience magángépe egy 48 üléses belső térrel rendelkező gép, ahol olasz bőrökkel borított ülések ággyá is átalakíthatóak. Természetesen a legjobb ételekkel, és a legfinomabb italokkal megspékelve, és komfortosabbá téve az utazási élményt.
Még 2019-ben  a Four Seasons bemutatta az Airbus A321LR repülőgépet, amivel ezeket a túrákat szervezik. 2022-ben azonban az Airbus A321neo-LR gépet is üzembe helyezik. Egyedülálló körutazás az egyszer biztos.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló