Film

Kijárt neki, Lady Gaga zokogva vette át a Kritikusok Díját, színészi munkájáért

  • Szerző:nuus
  • 2019.01.14 | 10:11

A szigorú ítészeket nem csak zenészi minőségében győzte meg a popsztár.

A Critics’ Choice Awardot kiérdemelni – nem kis dicsőség. Főleg, ha olyan nagyságok állnak sorba az elismerésért, mint például Amy Adams vagy Patricia Arquette. E két művész tévés, illetve sorozatbeli teljesítménye került méltatásra, ám a mozifilmes színésznők közül a jószerencse most rámosolygott Lady Gagára is, a Golden Globe-ot előle elhappoló Glenn Close (The Wife) mellett.

Close rutinosan letudott egy frappáns köszönőbeszédet, Gagát viszont meglepetésként érte, hogy végre színészi kvalitásait is jutalmazzák – így a hallgatóság szívét is jobban meg tudta érinteni.

Olyan területekre jutottam be a fejemben és a szívemben, melyeknek a létezéséről korábban fogalmam sem volt. Nagyon hálás vagyok a BFCA-nek, ezért a hatalmas megtiszteltetésért. Tudom, hogy nem csak az előadásomat díjazták, hanem a belső munkát is értékelték, ami a karakterem felépítéséhez kellett.

zokogta a popsztár, majd a rendező-főszereplő társát is megszólította:

Bradley, te egy varázslatos filmes vagy, és emberileg is egy csoda! Sosem éltem még át hasonlót senki oldalán, sem rendezővel, sem színésszel, akikkel eddig dolgoztam. Nem felejtem el, hogy életem szerelme voltál a kamera előtt és mögött is!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

A 32 éves díva az este korábbi szakaszában már megnyerte a legjobb betétdalért járó díjat is, de számára Ally megformálása volt élete egyik legnagyobb kihívása.

 

View this post on Instagram

 

Critics’ Choice Awards 2019 ? #LadyGaga in #CalvinKlein

A post shared by Celeb Fashionista (@celebfashionista) on

Sebezhetővé váltam, annyi szeretetet és bizalmat kaptam. A film igazi sztárja nem én vagyok – inkább a bátorság és az állhatatosság. Nagyon köszönöm!

idézi a Popsugar az Oscar-várományos dívát.

 

View this post on Instagram

 

OMG… SO WELL DESERVED ONCE AGAIN

A post shared by Lady Gaga Is The star (@thegagasera) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló