Film

Mégis lesz új Terminátor mozi, de nem folytatás

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.21 | 16:52

Úgy tűnt, hogy az egészen borzasztóan sikerült A Terminátor: Genisys kinyírta a sorozatot, de most James Cameron és a Deadpool rendező Tim Miller új ötletet dobott be.

2019-re van kitűzve az új Terminátor film premierje, amit az tesz igazán nagy hírré, hogy James Cameron, az első két rész írója és rendezője, a gyilkoló robot atyja tér vissza, és írja az új mozit. A rendező pedig a Deadpool alkotója Tim Miller lesz, ez már több mint ígéretes mozit jelent.

Ráadásul Cameron közvetlenül is együttműködik Millerrel, és más sci-fi írokat is bevonnak, hogy tényleg nagyot szóljon az új mozi. James Cameron 1991 óta a Terminator 2: Az ítélet napja után kiszállt a folytatásokból, és ha valaki, hát ő újra tudja éleszteni a halott legendát. És végül is elég nagy a mozgástér, mert időben annyiszor és oda ugranak, ahogy kedvük tartja. Az eredeti történet is annyit ugrál az időben, hogy nem is feltétlenül folytatásnak nevezhetünk pár részt.

Cameron elég elfoglalt lehet mostanában, mert az Avatar folytatásán, mindjárt további négy rész sztoriján dolgozik. Ami eléggé különböző hangulatú történet, de legalább akkor eposz, mint Arnold Schwarzenegger gyilkos robotja.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló