Film

Nagyon kiakadt az internet a Boss Baby Oscar-jelölésén

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.24 | 10:43

A magyar mozikban Bébi úr címen futó animációs film elég sok lóvét hozott a gyártóknak, de a közönség összességében nem értékelte túl jóra. És egyéb gondok is vannak vele.

(kép: oscar.com)

Többek között, hogy az egyik szereplőnek az azóta zaklatási botrányba keveredő és belebukó Kevin Spacey kölcsönözte a hangját, ez már önmagában is elég lenne ahhoz, hogy ne jelöljék a rajzfilmet, de a Bébi úr a közönség tetszését sem vívta ki maradéktalanul: a kasszáknál jól szerepelt, de az IMDB-n csak 6,4 ponton áll, a Rotten Tomatoes-on pedig 52%-on, szóval az értékelése simán csak közepes. Akkor miért jelölték díjra?

The Boss Baby Official Trailer 1 (2017) – Alec Baldwin Movie

Starring: Alec Baldwin, Lisa Kudrow, and Steve Buscemi The Boss Baby Official Trailer 1 (2017) – Alec Baldwin Movie Watch more Family and Animation videos to get all the best content that’s fun for all ages.

Ez annál is fájóbb, legalábbis néhány kommentelő szerint, mert közben olyan kedvenc maradt ki, mint a LEGO Batman. A Bébi úr mellett a legjobb animációs film jelöltjei között van még a Ferdinand is, amiben a pankrátor John Cena adja a hangját egy bikának, emiatt is többeknek kinyílt a bicska a zsebében. A díjat mondjuk úgyis a valószínűleg a Pixar nyeri majd a Cocoval.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló