Film

Brie Larson így fest Captain Marveles zöld kosztümben

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.27 | 15:13

Máris forogna a Marvel Kapitány, türkiz cuccokban?

Azt hittük, hogy márciusig bele sem fog a stúdió a Marvel Kapitány munkálataiba, ehhez képest máris itt vannak az első képek, melyeken Brie Larson mentazöld kosztümben domborít.

 

A 28 éves kaliforniai színsznő Carol Danvers bőrébe fog bújni, de még az nem tisztázott, hogy egy saját filmet is kapna, vagy a Bosszúállók 4. miatt öltött most szuperhős-gúnyát, esetleg az Infinity War utómunkálataihoz forgatnak valami kiegészítést.

Az biztos, hogy a héten Atlantában beindult valami, ráadásul ez a kosztüm nem is teljesen olyan, mint amit a tavalyi, San Diegoi Comic Con során bemutattak. A ruha képregénybeli vörös részeit türkiz zöldre cserélték, az arany helyére pedig ezüst került. Ez a dizájn utalhat a Kree faj kékes bőrére, akiktől Carol az erejét kapja, és az eredeti Captain Mar-Vell fizimiskájához is jobban passzol, akit a filmben Jude Law fog alakítani.

Lehet, hogy ez csak egy próbafelvétel, még a végső dizájn kialakítása előtt? A stúdió gyakran él ilyesféle, stábon belüli kosztümcserés húzásokkal, mielőtt összeállna az ikonikus látvány. A Gizmodo megkeresésére mindenestre az újdonsült tulajdonos, a Disney még nem reagált.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló