Film

Jude Law szuperhős lesz, és nem is akármelyik!

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.23 | 11:12

Captain Marvel ruháját és szerepét ölti majd magára.

Jude Law és rajongói a velencei filmfesztiválon. Fotó: Andreas Rentz/Getty Images.

A szerepet első körben Keanu Reeves-nek ajánlották fel, aki el is fogadta azt, majd nem sokkal később mégis visszaadta, ekkor kerestek új színészt, és rá is találtak Jude Law-ra, aki ezzel rövid időn belül már a második mozis franchise-hoz csatlakozik. A másik a Legendás állatok sorozat, amiben Dumbledore fiatalabb verzióját kelti életre. De maradjunk csak Captain Marvelnél.

Hogy a Stan Lee és Gene Colan által 1967-ben életre keltett figura megérdemelne egy önálló filmet, az már régóta téma Hollywoodban, de eddig valahogy nem került még rá sor. Most viszont beindulni látszanak a dolgok. Megvannak a rendezők (az Anna Fleck-Ryan Boden páros), elkészült egy forgatókönyv is, ami épp átdolgozás alatt áll, és valószínűleg jövőre a forgatás is elkezdődik, már csak azért is, mert a film bemutatójának van pontos dátuma is: 2019. március 8.

A film Captain Marvel (magyarul Csodakapitány) eredettörténetét dolgozza majd fel. Neve Mar-Vell és a krí fajhoz tartozik, akit azért küldenek a Földre Dr. Walter Lawson álnéven, hogy megfigyelje az emberek fejlődését, elsősorban is az űrutazás terén. Menet közben azonban annyira megkedvel bennünket (óóó, te szegény Mar-Vell), hogy úgy dönt, szuperhőssé válik, és ekkor veszi fel a Captain Marvel nevet. Emberfeletti testi erővel bír, tud repülni, és arra is képes, hogy nagyerejű energiát nyeljen el és bocsásson ki magából. Captain Marvel lesz a mentora (és a képregényekben romantikus liezon is alakul közöttük) a film női főszereplőjének, Carol Denvers-nek, aki Ms. Marvelként lesz szuperhős, őt Brie Larson alakítja majd a filmben.

További jó hír, hogy a moziban fontos szerephez jut Nick Fury is, akit ismét csak Samuel L. Jackson kelt életre, és megtudjuk végre azt, hogyan veszítette el az egyik szemét. Akik ellen pedig együttes erővel küzdenek majd, ők az alakváltásra is képes skrullok, a krí faj ősi ellenségei.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló