Film

Gyász, meghalt a mosómedve, akiről Mordályt mintázták

  • Szerző:nuus
  • 2019.02.08 | 09:48

Most minden Marvel-rajongó a szívéhez kap. A Galaxis Őrzői-szereplőt ez az Oreo nevű emlős ihlette.

Oreo-nak hívták azt a mosómedvét, aki alapján a Galaxis Őrzői-szereplőt megteremtette a Marvel. Rocket – azaz Mordály – ihletője nem szenvedett sokat: egy gyors lefolyású betegség oltotta ki az emlősállat életét.

Mordály nem csak a sajátos mozgását köszönhette ennek a mosómedvének, aki számos más tálentummal is rendelkezett. A Guardians Facebook oldala így méltatja a jószágot:

Oreo, sokunk életét tetted boldogabbá. A mosómedvék nagyszerű nagykövete voltál. Más állatokkal és minden korú emberrel is megtaláltad a közös hangot. Nem jöttél zavarba akkor sem, mikor Mordályként vonultál a vörös szőnyegen, vagy beteg gyerekeket látogattál meg. Látszott, hogy élvezed a dolgokat. Ösztönösen tudtad, mikor kell csendben lenni, vagy éppen rámenősen fellépni. Sosem aggódtunk azon, hogy mellé fogsz lőni, mert tökéletes voltál!

A filmes stáb még kölyökként találkozott Oreoval: tenyérnyi, szopós bébi volt, akit cumisüvegből kellett táplálni, mert az anyjának nem volt teje. Azért esett pont rá a választás az alomból, mert elsőként ő tudott üvegből inni. Azóta a csapatot erősítette, és rengeteg örömet-vidámságot köszönhettek neki.

James Gunn számtalanszor szelfizett Mr. Oreo Raccoonnal a forgatások idején. Mielőtt a jószág mozis karrierje elkezdődött volna, brit tévéműsorokban is szerepelt, és természetismereti könyv címlapján is feszített már. Lánytestvére, Anoushka és unokahúga, Pongue is gyászolja a kedves állatot, teszi hozzá a Movie Web.

 

View this post on Instagram

 

Bring home Rocket and the rest of the #GotGVol2 team on Blu-ray and Digital this weekend!

A post shared by Guardians of the Galaxy (@guardiansofthegalaxy) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.