Film

James Franco receptre adja a fájdalmat – itt a The Institute trailere

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.16 | 15:57

Már éppen kezdtük hiányolni az igazán rémisztő thrillereket, meg a rendesen megírt, kosztümös filmeket, amikor befutott James Franco új filmjének első előzetese. Szerencsére egészen hátborzongatónak ígérkezik a viktoriánus kori orvos-thiller.

A sztori – ami állítólag megtörtént eseményeken alapul – egészen egyszerűen indul: Isabel Porter (a nálunk csak néhány sorozatból ismert Allie Gallerani alakításában) nem tud túllépni szülei halála miatt érzett fájdalmán, ezért beköltözik egy rendkívül előkelő szanatóriumba, ami első ránézésre kellemes hely, profi személyzettel.

Valahogy benne van a levegőben, hogy valami nem stimmel, de aztán feltűnik az önmagában is hátborzongató Dr. Cairnes (maga Franco, csak bajuszban, szemüvegben ez elsőre nem egyértelmű), aki hamar a tárgyra tér: tudja ő, mi a baja Isabelnek, és meg is adja neki a kívánt szabadságot. Ja, persze ehhez bizonyos szadista eljárásokon keresztül vezet az út? Hát, a 19. század végi orvostudomány már csak ilyen. A trailer végén azonban kiderül, hogy még többről van szó, mint egy kis SM szexről a pincében.

The Institute Trailer #1 (2017) | Movieclips Trailers

The Institute Trailer #1 (2017): Check out the new The Institute trailer starring James Franco, Pamela Anderson, and Topher Grace! Be the first to check out trailers and movie teasers/clips dropping soon @MovieclipsTrailers.

A filmet március 3-án mutatják be az Egyesült Államokban.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.