Film

A Disney-főnök elárult pár dolgot Az utolsó jediről

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.09 | 09:03

Bob Iger feladja a leckét a sci-fi saga rajongóinak, vigyázat: spoiler-veszély!

A Disney vezérigazgatója a szerdai éves céges részvényes találkozón bemutatott egy részletet a készülő The Last Jedi című filmből, jelenti a Mashable.

A beharangozó filmecskében az látható, ahogyan Luke Skywalker először találkozik Rey-jel (ez egyébként Az ébredő erő zárójelenetéből ismerős, de így kezdődik majd a következő Star Wars-film is), és megkérdezi:

Ki vagy te?

A denveri összejövetelen jelen volt a Los Angeles Times újságírója is, aki szerint azért spoileres ez a pár kocka, mert ha Luke nem tudja, ki az a Rey, akkor az a 2015 óta elevenen élő, népszerű rajongói teóriát is semmissé teszi. Azaz: hogy nem hogy a lánya volna, de még rokoni kapcsolatban sem valószínű, hogy állhat vele.

 

Innentől jöhetnek a vadabb elképzelések is: hogy a fiatal lány esetleg Obi-Wan Kenobi unokája volna, vagy a Császár klónja, illetve egy sima jedi-jelölt, aki fogékony az erőre.

Ezt a szálat persze nem fogják elvarrni a soron következő epizód során, legalábbis Lupita Nyong’o szerint, aki Maz Kanatának, az ősi fogadó tulajának kölcsönzi hangját.

Rey rejtélye mélyebb is lehet, mint ahogyan a rajongók vélik – még a Skywalkerek nemsokára lezáruló történetén is túlnyúlhat (kivéve Kylo Ren vonalát).

A lejátszott előzetesben még egy X-szárnyú is látható, amely hősies harcot vív egy gigászi hajóval, illetve még Leia Organa tábornok is szerepel, aki nem tesz mást, mint csendesen néz.

 

Iger azon szerencsés halandók egyike, aki a legtöbbet láthatott a készülő filmből, és szerinte Az utolsó jedi

Óriási film… tökéletes fejezete az ikonikus család drámájának.

Vélhetően még messze nem a végleges verziót nézte meg, ugyanis a speciális effektusok még most kerülnek a filmbe, melyet Rian Johnson rendez. Az újabb folytatás ismét karácsony előtt – december 15-én – kerül a mozikba, de az első hivatalos előzetesre már nem kell sokat várni.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.