Film

Kiderült, Középfölde másodkorába visz az Amazon Gyűrűk Ura-sorozata

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.09 | 13:18

Gondor felejtős, inkább Númenorra van esély a készülő Tolkien-adaptációban.

Az Amazon Prime beleásta magát J. R. R. Tolkien fantáziavilágába, és Gyűrűk Ura címen tévésorozat készül. A héten eldőlt, hogy a drámafolyam Középfölde másodkorába repít majd, ami kizárja azt a szóbeszédet, miszerint Aragorn ifjú éveit, illetve ősét, Eärnur herceget követhetnénk nyomon. Gondor jogos örökösei ugyanis a harmadkorban látták meg a napvilágot.

 

View this post on Instagram

 

This is the final map and also official notice to start freaking out. Welcome to the Second Age. @lotronprime

A post shared by Amazon Prime Video (@amazonprimevideo) on

Az Amazon ide vonatkozó felületei megteltek a napokban fantasy-témájú térképekkel. Ettől a rajongók teljesen begőzöltek – elkezdték sejteni, hogy melyik korra fog a sorozat koncentrálni.

A legletisztultabb térkép március 7-én került ki, ami egyértelművé tette, hogy a másodkor lesz a fókuszban. Númenor szigete, mely a mozis Gyűrűk Ura-triológia idején már jó ideje elveszett, a térképen a bal sarokban látható.

via GIPHY

Március 6-án még Minas Anor (a későbbi Tirith) és Minas Ithil (korábban: Morgul) szerepelt a rajzokon, ezért tűnt úgy, hogy akár a harmadkor is számításba jöhet.

A szolgáltató egy hatalmas műsorfolyamra írt alá, így akár a történet sok évszázadon is átívelhet. Ami biztos immáron, hogy a másodkorban veszi kezdetét a kaland, ami egy 3441 éves ciklust jelent. Sauron első bukásával zárul, amit Peter Jackson Oscar-díjas mozijának elején látunk is. Ezt megelőzően épül fel Mordor, készülnek el a Hatalom Gyűrűi és pusztul el Númenor is. Vélhetően a sziget vesztének is szemtanúi leszünk, teszi hozzá az Indiewire.com.

 

View this post on Instagram

 

and in the darkness bind them,

A post shared by The Lord of the Rings on Prime (@lotronprime) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló