Film

A Kong: Koponya-sziget a legnézettebb film

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.13 | 08:07

A múlt heti amerikai nézettségi listát vezeti az óriás majom, ami egyben a legnézettebb King Kong adapatáció is lett.

61 millió dollárt hozott a Kong múlt héten az amerikai mozikban a Warner Bros-nak, ami majom rekord, Peter Jackson 2005-ös King Kong feldolgozása volt eddig a csúcs, 50 millióval. Jackson mozija akkor végül 550 millió dollárt hozott összesen, tehát ez a bevételi rekord is megdőlhet.

Jordan Vogt-Roberts filmjétől is 40-50 millió dollár között vártak az első héten, ezt fejelte meg 11 millióval, ami valószínűleg annak is köszönhető, hogy King Kong az egyik legrégebbi hollywoodi figura, az első film az óriás majomról még 1933-ban készült. King Kong nemcsak a moziban él, vidámparkokban, videojátékokban, és egy sor más játékban állandóan láthattuk eddig is, ez is segíthette a Koponya-sziget sikerét. Az viszont biztos, hogy a Kong hagyományok mellett a mozinézőket elbűvölte az új Kong film, csak a Kong Kong legenda kevés lett volna ekkora sikerhez.

A Kong: Koponya-sziget amúgy 185 millióból készült, és amerikán kívül is hozott még 81 millió dollárt eddig,és még csak most indult, egyszóval a pénzügyi siker garantált, nagy kasza lesz az új majmos mozi. Így eleve a múlt hét legsikeresebb filmje lett a világon a Logan 37 milliós bevételét előzve meg.

A Logan viszont 10 nap után hozott 438 milliót, ami szintén rekord még az első 2013-as Wolverine is csak 414 milliót hozott. Így Hugh Jackman harmadik, és egyben utolsó Farkas filmje  a legjövedelemzőbb mozi lett az X-Men szériából.

Kong: Skull Island – Rise of the King [Official Final Trailer]

On March 10, witness the rise of the King. Watch the NEW trailer for #kongskullisland and get tickets now: http://bit.ly/kongtix – KONG: SKULL ISLAND On March 10, 2017, the producers of Godzilla transport audiences to the birthplace of one of the most powerful monster myths of all in KONG: SKULL ISLAND, from Warner Bros.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.