Film

Örülhetünk: a Vasember újra Sherlock Holmes lesz!

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.14 | 11:43

Robert Downey Jr. erősítette meg a hírt: ő és Jude Law visszatérnek egy újabb rész erejéig, mint Sherlock Holmes és Watson doktor. Ha a tévében nem is lesz több Sherlock, a moziban azért még tovább nyomoz.

Az első Sherlock Holmes film 2009-ben érkezett a moziba, és óriási sikert aratott, akárcsak a következő, 2011-es verzió. Azóta csend volt a franchise körül, de hát elég sok dolga akadt Robert “Vasember” Downey Jr-nek, most viszont újra felpörögtek az események.

Egy interjúban arról kérdezték a színészt, hogy milyen jövőbeli tervei vannak, ő pedig sorolta. Robert Downey Jr. tele van ötlettel, milyen filmeket szeretne a jövőben elkészíteni, de már vannak konkrétumok is. Jelenleg Dr. Doolitle történetén dolgozik, valamint az HBO számára fejleszti Earl Stanley Gardner Perry Mason krimijeit, sőt lesz még Avengers 4 meg 5 is, de ami a legjobb hír, hogy készülőfélben van a harmadik Sherlock Holmes film, ami azért is jó hír, mert utoljára 7 éve öltötte magára a színész minden idők legnépszerűbb magándetektívjének gúnyáját, ráadásul a második rész egy cliffhangerrel ért véget, aminek már nagyon itt az ideje, hogy feloldják. Hogy a következő Sherlcok mozi mikorra várható, azt még pontosan nem tudni, a történetéről sem nyilatkozott meg Robert Downey Jr., de már azzal is elégedettek vagyunk, hogy elkezdtek dolgozni a filmen.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.