Film

Mi lett Sólyomszem családjával? És mi van a lábán az új Bosszúállók-trailerben?

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.18 | 10:48

A sasszemű Marvel-hívek figyelmét egy apró részlet sem kerüli el.

A 2018-as Bosszúállók-rész óta azon is főhet a fejünk, vajon hogyan alakult Sólyomszem – és családja – sorsa. A Végtelen háborúban az íjász nem harcolt már a frontvonalban, viszont a Végjáték előzetesében ismét viszi a prímet.

 

View this post on Instagram

 

Teacher/Student to this young beast! ??? #avengersendgame #inspired #?

A post shared by Jeremy Renner (@renner4real) on

Áldozatul eshettek a Jeremy Renner által megformált karakter szerettei is a Thanos-féle lefelezős népirtásnak? Nagyon gyanús, ugyanis új külsővel jelent meg a régi csapattag, és eléggé tragikus kifejezés ült ki az arcára. Clint Barton valószínűleg megözvegyülhetett – és hogy a dolog még meredekebb legyen, az árgus szemű rajongók még egy adalékkal szolgálnak:

Notice Clint’s ankle monitor, from the deal he took similar to Scott from r/marvelstudios

Miközben az íjász egy fiatal nőt képez ki a fegyver használatára, egy boka-monitort visel, amilyet Scott Lang (a Hangya) is kapott. Elsőre úgy tűnik, hogy a mosolygó apa egy békés családi idill keretén belül a lányát tanítgatja – vagy akár már a Kate Bishop nevű Marvel-figurát – majd egy hirtelen váltással már mintha Roninként látnánk, könyörtelen tekintettel.

via GIPHY

Persze ez csak egy újabb trailer, és a Marvel mesterien tudja keverni a kártyákat. De ha április 26-án az derül ki, hogy a házi őrizetes, digitális bokaláncot viselő férfi szeme láttára porladt el a családja, akkor az Uproxx szerint annyira nem leszünk meglepve.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.