Film

Elárulta a Sony, milyen titkos szuperhősmozin dolgozik 3 éve

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.23 | 17:33

Ketten lesznek, és mind a ketten csajok: Silver Sable és Fekete Macska.

Silver Sable és Fekete Macska is a Pókember univerzum szereplője, szövetségesként szoktak időnként feltűnni a képregény lapjain, de persze külön történeteik is vannak.

A legdurvább bűnözőket üldöző, kiváló harcművész, Silver Sable 1985 óta létezik, míg a betörésekben jeleskedő, ellenfeleire balszerencsét hozó Fekete Macska kicsit idősebb, 1979-es születésű.

Ők ketten szereplenek a Sony 2014 óta tervezett szuperhősfilmjében, ami állítólag nem Pókember spinoff lesz, hanem különálló film, mint a hogy a két karakter, Silver Sable és Fekete Macska is magában álló az univerzumon belül.

A Westworldöt író Lisa Joy írta meg a történet első változatát, amit most a Thor: Ragnarok forgatókönyvírója, Chros Yost önt végső formába. A Sony a forgatást őszre tervezi, igaz, se rendezőt, se színészeket nem nevezett meg még, bár az is igaz, hogy a gyártó cég eddig is eléggé titokzatoskodó volt a projekt kapcsán.

Black Cat & Silver Sable SONY Spider-Verse Film Announced

Please LIKE/SHARE/SUB if you enjoyed the content Provided! If you Watch CBC and would like to show us that you support us Please Hit the Like Button Exclusive CBC Contern @ Patreon http://www.patreon.com/ComicBookCast Resident Evil Page ➤ http://full.sc/2jBZRnv Pro Wrestling Podcast ➤ http://full.sc/25GvEqJ CBC Amazon Wish List ➤ https://goo.gl/dSNMCg GEEK Fuel ➤ https://www.geekfuel.com/CBC 1UP Loot Box ➤ http://bit.ly/17u9tXZ Video Game Podcast ➤ http://full.sc/1ZXpmfP FIND CBC at a Comic Convention Near YOU ➤ https://www.cosplayconventioncenter.com ——————————————————————————— MORE CBC CONTENT!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló