Film

Itt a Justice League várva várt trailerre, de hol van Superman?

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.25 | 17:27

A Justice League, avagy Igazság Ligája elég erős filmnek ígérkezik, remélhetőleg betetőzi a képregény-feldolgozások hosszú sorát, és nyugdíjba küldi a Ban Affleck-féle Batmannel együtt.

Ha ezt a trailert annyira vártuk, hogy már az előzetesnek is volt előzetese, akkor nagyon rossz hónapjaik lesznek a rajongóknak, hiszen november 17-ig kell várni a bemutatóra. A trailer alapján viszont megéri, hiszen egy igazi képregény eposzt kapunk a mozijegy áráért.

Nem véletlen az eposz kifejezés, hiszen gigantikus csatákat ígér az előzetes, ami amúgy maga is egy hagyományos eposzi kellék: enumeráció, vagyis seregszemle, ami bemutatja szépen a szereplőket: Batman, vagyis Bruce Wayne, Wonder Woman, Aquaman, Flash és Cyborg. Az ellenséget látjuk ugyan, de semmi nem derül ki róla. Superman is lemaradt valahol, de biztos előkerül, hiszen benne van a stáblistában.

Ben Afflecktől, aki utoljára játssza Batmant, azért végre megtudjuk, mi az ő figurájának szuperképessége: gazdag.

JUSTICE LEAGUE – Official Trailer 1

In theaters November 2017 http://JusticeLeagueTheMovie.com https://www.facebook.com/justiceleagueofficial https://twitter.com/justiceleaguewb https://www.instagram.com/justiceleague/ Fueled by his restored faith in humanity and inspired by Superman’s selfless act, Bruce Wayne enlists the help of his newfound ally, Diana Prince, to face an even greater enemy. Together, Batman and Wonder Woman work quickly to find and recruit a team of metahumans to stand against this newly awakened threat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.