Film

Ki öregedett meg a legjobban Twin Peaksben?

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.27 | 15:03

Sólyomra és Jamesre alig lehet ráismerni, a nők most is dögösek.

A baglyok nem azok, amiknek látszanak, ezt tudjuk rég, de a 25 év után visszatérő kultikus amerikai anti-szappanopera is tartogat még pár vizuális meglepetést. 217 színészt mozgatott meg David Lynch rendezőzseni, egy nagyjából 400 oldalas forgatókönyv kedvéért, melyhez kapcsolódóan 142 napig tartott a forgatás. Több városban dolgoztak, nem csak a hideglelős Twin Peaks szolgált helyszínül.

Május 21, a bemutató napja még messze van, de minden információ morzsáért ölni tudnak a rajongók, akik számára maga a gyönyör az újraéledő stábról az Entertainment Weekly fullos anyaga.

Az eredeti szereplők zömmén túl Naomi Watts, James Belushi, Tim Roth és Jennifer Jason Leigh is beszállt a legendás alkotásba, mely a Showtime cég vezérigazgatója szerint is egy külön univerzum:

Ami az új vátozatot még tökéletesebbé teszi, az az, hogy mélyebben beleáshatjuk magunkat a dolgokba. Mi a Vörös Szoba? Hogyan működik? És hová lett Cooper ügynök?

teszi fel a kérdéseket David Nevins. A The Film Stage galériáját böngészve érhet egy-két sokk, illetve az alábbi videó is alkalmas a nyugalmunk megzavarására:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló