Film

És akkor Pókember rájön, a gimi mellett nehéz szuperhősnek lenni

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.28 | 09:33

Végre megérkezett a Spider-man – Homecoming trailere, amiből már alkothatunk valami képet a legújabb képregény-adaptációról. Peter Parker fiatalabb, mint valaha, de szerencsére Tony Stark, alias Vasember a szárnyai alá veszi.

Az az új divat Hollywoodban, hogy már az előzetesnek is van előzetese. Ez történt a július 6-án moziba kerülő legújabb Pókember feldolgozással (amelynek címében valamiért már kötőjellel írják Spider-man nevét): hétfőn először egy hat másodperces kis teasert kaptunk, azzal az ígérettel, hogy majd kedden jön a hosszabb előzetes.

Spider-Man: Homecoming Sneak Peek (2017) | Movieclips Trailers

Spider-Man: Homecoming Sneak Peek (2017): Check out the new Spider-Man: Homecoming Sneak Peek starring Robert Downey Jr., Tom Holland, and Marisa Tomei! Be the first to watch, comment, and share trailers and movie teasers/clips dropping @MovieclipsTrailers.

És valóban, itt a két és fél perces beharangozó, amiből (meg a stúdió által kiadott storyline-ból) kiderül, hogy a film lényegében ott veszi fel az ifjú Peter Parker (Tom Holland) történetének fonalát, ahol az Amerika kapitány: Polgárháború abbahagyta. Szegény Peter csak szeretne normális gimnazista lenni, de hát a szuperképesség és Vasember (Robert Downey Jr.) ezt nem hagyja.

Az előzetesben feltűnik az új főgonosz, Vulture (Keselyű) is, akit amolyan igazi bennfentes, filmes kikacsintásként  Michael Keaton alakít (akit a Birdman című filmjéért 2015-ben Oscarra is jelöltek).

SPIDER-MAN HOMECOMING Trailer # 2 TEASER (2017) Blockbuster Movie HD

SPIDER-MAN HOMECOMING Trailer # 2 TEASER (2017) Blockbuster Movie HD © 2017 – Sony Pictures ★ Subscribe HERE and NOW ➜ https://goo.gl/rmZvqJ ★ The Best HORROR Films are HERE ➜ https://goo.gl/BXgyaE ★ Join-us on Facebook ➜ http://facebook.com/HorrorScifiMovies

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.