Film

Ridley Scott ki akarta nyírni Ripley-t az első Alien film végén

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.04 | 12:02

Ha a rendezőn múlik, a sorozat leghíresebb szereplője már nem élte volna meg a folytatást.

Ellen Ripley a filmtörténelem egyik leghíresebb női karaktere, aki négy filmen keresztül küzdött az Alien filmek űrszörnyével, a xenomorph-fal. A karaktert Sigourney Weaver keltett életre, először az 1979-es Nyolcadik utas: a Halálban. A film rendezője, Ridley Scott nemrég újra visszatért  franchise-hoz, hamarosan érkezik az Alien: Covenant, aminek kapcsán Scott sokat nyilatkozik, az egyik legutóbbi interjúban pedig az első Alien film is szóba került (Scott csak a legelső epizódot rendezte, a későbbi részeket mind más rendező készítette), amiről most bevallotta, hogy

ha rajta múlik, teljesen máshogy alakul a befejezés.

A rendező terve az volt, hogy a hajó hét utasából senki se élje túl a találkozást az Idegennel, így a végén Ripley se úszta volna meg: ahelyett, hogy az űrlényt kiszippantotta volna a vákuum a hajóból, a xenomorph egyszerűen letépte volna Ripley fejét. Nem úgy, mint itt:

Alien (1979) – Ripley’s Last Stand Scene (5/5) | Movieclips

Alien movie clips: http://j.mp/1EM3Iyb BUY THE MOVIE: FandangoNOW – https://www.fandangonow.com/details/movie/alien-1979/1MVd1f3c44674f16b6bd3a0f25ef6e89e5d?cmp=Movieclips_YT_Description iTunes – http://apple.co/1FiDCYb Google Play – http://bit.ly/1cDUMV7 Amazon – http://amzn.to/1A4S9qf Fox Digital HD – http://bit.ly/1JNbkoo Fox Movies – http://fox.co/2zMbLDL Don’t miss the HOTTEST NEW TRAILERS: http://bit.ly/1u2y6pr CLIP DESCRIPTION: Ripley (Sigourney Weaver) blows the alien away and begins her journey back to civilization.

A stúdió viszont nem tartotta ezt annyira jó ötletnek, és azzal fenyegették, hogy kirúgják a produkcióból, ha megöli a karaktert. Úgyhogy Ripley megúszta, sőt, utána még többször is visszatért.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.