Film

Zachary Quinto szerint több Star Trek forgatókönyv íródik, egyik Tarantinóé

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.04 | 07:47

Mr.Spock szerint hosszú és eredményes lesz a sorozat.

Hogy hogyan alakul a következő Star Trek mozifilm, arról eddig csak találgatásaink voltak – most viszont a helyzet fokozódik, ugyanis Zachary Quinto elhintett pár dolgot.

Az Enterprise csillaghajó elsőtisztjét megformáló színész Aardvark című filmjének promózása közben tért ki az űrsorozat folytatásának jelenlegi állására. Kanadában megkérdezték tőle, mit tud a Mark L. Smith által írt történetről, melynek ötletét Quentin Tarantino dobta be.

Whether human or Vulcan, relationships are not easy ?

A post shared by Star Trek Beyond (@startrekmovie) on

Szerintem több forgatókönyv is létezik. Még mielőtt Tarantino előállt volna az elképzelésével, már volt egy talonban. Az biztos, hogy egynél több terven dolgoznak; Quentin most pont nem ér rá, mert mást forgat. Pedig már az egész stáb megörült, hogy Tarantinoval forgathat. Fogalmam sincs, mi sül ki ebből.

A színész szerint a Beyond alkotói, Simon Pegg és Doug Jung is dolgozik valamin, és még egy forgatókönyvíró csapatról is tud.

via GIPHY

Összegezzük akkor: van egy Tarantino-L.Smith-szál (1), aztán egy Pegg-Jung-vonal (2), illetve egy ismeretlen társaság (3) is felbukkanhatott a kvadránsban, akik vagy az 1. munkába folynak bele, vagy egy teljesen új mélyűrbe merészkednek. Akár ők lehetnek J.D.Payne és Patrick McKay, akiket még 2016-ban nevezett meg a Paramount, mint a leendő folytatás íróit.

Quinto egyáltalán nem tűnt csüggedtnek:

Szerintem jó hírek ezek: egy darabig el leszünk látva új epizódokkal, az biztos. Szeretjük egymást, és szeretnénk folytatni a történetek mesélését is. Meglátjuk, mi lesz.

A Trekmovie szerint 2020 nyarára volna időszerű egy új mozi, ahhoz viszont még ez év végére össze kellene rántani egy pöpec forgatókönyvet és hozzá egy jó rendezőt, az anyagiakról nem is beszélve.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.