Film

Hoppá, ha Zoe Saldana örül, hogy a Galaxis őrzői 3 jó kezekbe került, az valamit jelent!

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.08 | 16:19

A meghurcolt rendezőn a Disney megkönyörült, de mi lesz Thanos odaveszett zöld lányával?

Zoe Saldana örömében majd’ kiugrik zöld (vagy kék?) bőréből, ugyanis megtörtént az, amiben nagyon sokan reménykedtek: visszatér Galaxis őrzői 3-ba az eredeti rendező. James Gunn kis híján eltűnt a süllyesztőben, de a negatív kampány szerencsére nem volt elég arra, hogy egy életre leírjuk.

 

View this post on Instagram

 

HURRY UP… and wait! #tbt @guardiansofthegalaxy press 2017 LONDON

A post shared by Zoe Saldana (@zoesaldana) on

Régi, félreérthető poénjai is megbocsáttattak, mely miatt aktívan közben járt a stáb is a Disney vezetőségénél. Most a franchise ismét a régi fényében tündökölhet, ugyanis Gunn munkába állhat: a múlt hónapban megújította a szerződését az MCU-val.

 

View this post on Instagram

 

The many faces of 2018…

A post shared by Zoe Saldana (@zoesaldana) on

Hogy ennek pont Zoe Saldana miért örül, az jó kérdés – a Bosszúállók: Végtelen háború úgy zárult, hogy Űrlord szerelmét örökre elsirattuk. A karrierje viszont nem torpan meg, hiszen jön egy animáció is, Hiányzó láncszem címmel, amiben szerepet vállalt a színésznő, de a kanyarban van az Avatar is, ahol újra kék bőrbe bújik majd.

via GIPHY

Nagyon büszke vagyok a Disney-s executive producerekre: erős és fontos üzenetet küldenek ezzel a döntéssel. Meg kellett tenniük. Nem lehetett ezen máshogyan túllépni. A lehetőség megadása az első lépés, aztán jöhet a következő: a helyreállítás.

Más szavakkal – Saldana nagyra becsül azt, hogy Gunn elismerte: elszúrta a múltban azt a dolgot, illetve hogy a Disney hajlandó a régi eset fölött szemet hunyni. A direktor a bizonytalan időkben bevállalta közben az Öngyilkos osztag folytatását, amikor még úgy tudta, hogy végleg elköszönhet Mordályéktól.

via GIPHY

A Suicide Squad teljesen új alapokra kerül, például Will Smith már nem is fog másodjára benne tombolni. 2021 augusztusában kerül a mozikba a film, ami erős csúszás a tervezett 2020 májushoz képest. Ettől a harmadik Galaxis sajnos még távolabbinak tűnik, sajnálkozik az Uproxx.

 

View this post on Instagram

 

“In crowd” OR “Out” ??? #endgame @marvelstudios @avengers #repost #terrybaliel

A post shared by Zoe Saldana (@zoesaldana) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló