Film

Semmi nem ér véget a Végjátékkal, ezek lehetnek a következő pár év új Marvel filmjei

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.08 | 19:49

Egynek már megjelenési dátuma is van, összeszedtünk mellé még hatot.

Bármi is történjen Thanos ellen a Bosszúállók – Végjátékban, a Marvel filmes univerzuma biztosan nem pusztul el. Sőt, rengeteg új film van kilátásban, bár ezek közül egyelőre csak egyetlen film van olyan közel, hogy már megjelenési dátuma is van: a Pókember – Idegenben idén júliusban már biztosan megérkezik a mozikba. Ezzel a filmmel veszi kezdetét az MCU 4. fázisa, ezért összeszedtük, hogy a pletykák és kósza hírek alapján milyen filmek jöhetnek még a következő 1-2 évben. A Marvel ugyanis óriási titkolózik, ha a folytatásról van szó.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Marvel Studios (@marvelstudios) által megosztott bejegyzés,

A Bosszúállók fő karaktereit most kicsit jegelik, nincs róla hír, hogy érkezne új Vasember, Amerika Kapitány vagy Thor-film. A Fekete Párduc viszont akkora kasszasiker lett, hogy őrültség lenne nem megcsinálni a következő részt, ami leghamarabb 2020 végén kerülhet a mozikba. Emellett pedig úgy tűnik folytatást kap a Doctor Strange is, a második rész akár meg is előzheti a Fekete Párduc 2-t, ez is 2020 folyamán várható. Saját filmet kaphat Fekete Özvegy is, a hírek szerint David Harbour és Rachel Weisz is szerepel majd a filmben, a főszereplő Scarlett Johansson mellett, nyilván.

Két teljesen új franchise-t is elkezdenek építeni a stúdión belül, Angelina Jolie esetleges szerepvállalása miatt lehetett is már hallani a The Eternals-ról nemrég, ez a film is a következő 1-2 évben jöhet. Saját filmet kaphat Shang-Chi is, aki a Marvel első ázsiai hőse. A 4. fázis végén jöhet aztán A galaxis őrzői 3. is, ahol újra James Gunn áll a kormányrúdnál, de ez a film már csak 2022-ben kerülhet a mozikba.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.