Film

Bomba jól fest Charlize Theron az Atomic Blonde új előzetesében

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.12 | 08:33

Nyáron érkezik a mozikba a Budapesten forgatott, ám Berlinben játszódó akciófilm, az Atomic Blonde, Charlize Theron főszereplésével. Az Oscar-díjas színésznő egy kőkemény titkosügynököt alakít, lesz itt autós üldözés, verekedés, lövöldözés meg még egy bónusz forró jelenet, de azt inkább nézzétek meg a trailerben.

Na, hány helyszínt ismertek fel az előzetes alapján? Nehéz mondjuk az ismerős gangos házakra koncentrálni, ha ilyan pörgős akciójelenetek zajlanak közben, meglepően várósnak tűnik előzetes alapján a film. Theron mellett többek között James McAvoy, John Goodman, Til Schweiger és Sofia Boutella is felbukkan majd, de sajnos július 28-ig még várnunk kell.

Atomic Blonde – Official Trailer #2 [HD]

This summer, payback goes Atomic. Watch the new #AtomicBlonde trailer now. — https://www.facebook.com/AtomicBlondeMovie/ https://twitter.com/atomic_blonde https://www.instagram.com/atomicblondemovie/ — Oscar® winner Charlize Theron explodes into summer in Atomic Blonde, a breakneck action-thriller that follows MI6’s most lethal assassin through a ticking time bomb of a city simmering with revolution and double-crossing hives of traitors.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.