Film

Ő lesz a következő Terminátor

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.14 | 12:13

Jön a felfrissített franchise egy teljesen új főszereplővel.

Nemsokára újraindítják a Terminátor filmeket, és a legújabb részhez sikerült megszerezni a Deadpool rendezőjét, Tim Millert is. A franchise az elmúlt években már nem teljesített jól egyáltalán, és a legutóbbi két filmet is nagyon rosszul fogadták, ezért úgy döntött a stúdió, hogy újraindítják az egészet.

A Terminátor-reboot főszereplője Gabriel Luna lesz. Emellett az is kiderült, hogy Natalia Reyes és Diego Boneta is szerepelni fog, vagyis elképzelhető, hogy az új film valamilyen módon kapcsolódik majd az Egyesült Államok latino közösségéhez. Reyes és Boneta kisebb produkciókban szerepelt csak eddig, Luna viszont az Agents of Shield tévésorozatban lett ismert Szellemlovas karakterével.

A most bejelentett színészek mellett pedig szerepel majd Mackenzie Davis, Linda Hamilton és természetesen Arnold Schwarzenegger is. A forgatókönyvet David Goyer írja, akinek a nevéhez főleg DC-filmek fűződnek, például több Batman-film vagy a Krypton és a Constantine tévésorozatok. A tervek szerint az új Terminátor jövő év november végén kerül a mozikba.

(via Deadline, Index.hu)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló