Film

Sínen van a Harley Quinn mozi, már megvan a rendezője is

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.18 | 13:24

A főszereplő természetesen Margot Robbie, ő játssza majd az először a Suicide Squadban feltűnt antihősnőt, aki most kap egy önálló filmet.

A figura eredetileg egy Batman sztoriban tűnt fel, mint az Arkham elmegyógyintézet pszichológusa, Dr. Harleen Frances Quinzel, aki azonban végzetesen beleszeret Jokerbe, és ez okozza a vesztét, az átalakulását Harley Quinn-né.

A filmet, ami egy női gangről szól majd, amit Harley Quinn vezet, egy ismeretlen rendező, az újságíróból lett filmes, Cathy Yan készítheti el, őt választotta a Warner és a DC Comics, ami elég merész húzás a részükről. Az ázsiai filmes, Yan több rövidfilmet forgatott eddig, és egyetlen mozit, az idei Sundance-en nagy sikert aratott és díjat is nyert Dead Pigs-t, ami azonban nem akciófilm, hanem egy kisköltségvetésű indie film, egy családi komédia. Viszont az is a rendezőnő pozícióját erősítette, hogy a készülő film sztárja, maga Margot Robbie is őt támogatta: ezt a filmet szerinte egy nőnek kell megrendeznie. Így ő lesz a harmadik női szuperhősfilm-rendező, és az első, aki nem amerikai, hanem ázsiai származású. A forgatás az év végén, vagy a jövő év elején kezdődik, mert Margot Robbie addig elég elfoglalt (többek között Tarantino-val is forgat), és még a Suicide Squad második részének is ki kell jönnie előbb.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.