Film

Harley Quinn-nel jön egy új női Suicide Squad

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.14 | 15:03

Arról már korábban is voltak hírek, hogy az Öngyilkos osztag női főszereplője kaphat egy saját filmet, de most úgy tűnik, hozzácsapnak még pár képregénycsajt. Ők lesznek a Gotham City Sirens.

Margot Robbie alakítása volt talán az egyetlen üdítő színfolt az egész Suicide Sqaudban, úgyhogy ha esetleg folytatástól kell rettegni, akkor abban ő lesz a biztos pont, de inkább az a valószínű, hogy kap egy saját karaktert a pszichopata bohóclány karaktere. A Hollywood Reporter most exkluzív információkhoz jutott a tervekkel kapcsolatban, szerintük David Ayer rendező és Margot Robbie egy olyan filmet terveznek, ami a DC női gonoszai közül vonultatna fel párat.

Egészen pontosan az először 2009-ben megjelent Gotham City Sirens képregény feldolgozásáról lenne szó,

amiben Harley Quinn mellett Poison Ivy és Catwoman voltak a főszereplők, mindkét karakter megjelent már korábban Batman-filmekben. Előbbit Uma Thurman alakította a nem túl szép emlékű ’97-es Batman és Robinban, Macskanőt pedig Michelle Pfeiffer, Halle Berry és legutóbb Anne Hathaway is életre keltette már. Utóbbi talán a most tervezett új filmbe is beférne Margot Robbie mellé.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.