Film

Bejelentették, mikor jön Deadpool 2, az új X-Men mozi, és mindjárt 4 Avatar részt kapunk.

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.23 | 12:57

2018-ban se unatkozunk majd, például mindjárt két X-Men mozi jön.

A 20th Century Fox bejelentette legfontosabb filmjeinek a jövő évi premierdátumát. Ha jövőre nem tolják későbbre, amire van példa bőven, akkor az alábbi dátumokon nézhetünk X-Ment és kék, fogyókúrán tartott, nyúlánk földönkívülieket.

New Mutant – 2018. április 13.

Az X-Men sorozat új része az új mutánsok történetét meséli el, akiket Josh Boone irányít, és a szuperképességű faj újabb generációját jelentik.

Deadpool 2 – 2018. június 1.

Az új Deadpoolról folyamatosak a hírek, a dátum annyiban érdekes, hogy minden idők legmocskosabb szuperhőse a nyári szezonban jön elő. Az első rész a lehető legszemtelenebb módon Valentin napon jött ki, mert milyen szebb mozira ülhetnénk be a szerelmünkkel? Most úgy látszik, hogy kihagyják ezt a ziccert, és nyáron jönnek ki, ami nem a legnagyobb mozis szezon, viszont általában versenytársa se nagyon akad a bolckbustereknek az adott heteken. A 20th Century Fox valószínűleg úgy gondolja, hogy az első résszel ikonikussá vált Deadpool figurája, és a nagyon várt, befutott sztorik premierjét előszeretettel teszik ilyen időpontokra.

Dark Phoenix – 2018. november 2.

Őszre jön az X-Men sorozat újabb része, ami sokkal inkább sötétnek ígérkezik, mint az új mutánsok. Amúgy Jean Gray jókislány figurájának sötét oldalát mutatja majd meg.

Avatar 2 – 2020 december 18.

És:

Avatar 3 – 2021 December 17.
Avatar 4 – 2024 December 20.
Avatar 5 – 2025 December 19.

Szerintünk egy rész éppen elég volt James Cameron földönkívülis sci-fi-fantasyjából, de a forgatókönyvírók valami nagyon jó folytatást tehettek le az asztalra, mert mindjárt plusz négy rész premierdátumát adták ki.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.