Film

Trumpot fényező filmnek osztották ki idén az Arany Málna-díjat

  • Szerző:nuus
  • 2021.04.26 | 12:18

A Trumpot támogató alkotás nem nyerte el a zsűri elismerését.

Az Arany Málna díjjal a legrosszabb produkciókat és színészi alakításokat ünneplik meg. Az üzletember Mike Lindell, Donald Trump támogatója Absolute Proof című dokumentumfilmjével azt akarta bizonyítani, hogy a 2020-as amerikai elnökválasztást elcsalták. Lindell, akik maga is megjelent a produkcióban, a legrosszabb színész díját kapta.

Az ausztrál énekes-dalszerző Sia rendezői bemutatkozása, a Music

című zenés film három trófeát is elnyert. Sia a legrosszabb rendező, a filmje főszerepét alakító Kate Hudson a legrosszabb színésznő, a mellékszerepet játszó Maddie Ziegler pedig a legrosszabb női epizódszereplő citromdíját érdemelte ki. Sia musicalfilmje nagy vihart kavart- A rendezőnek szabadkoznia kellett, amiért egy nem beszélő autista szerepére nem autentikus színészt (Maddie Ziegler) választott.

Sacha Baron Cohen Borat utólagos mozifilm című szatírája két díjat kapott: a filmben megjelenő Rudy Giuliani, Trump ügyvédje a legrosszabb férfi mellékszereplő lett. Az egyik jelenetét, amiben nadrágja cipzárjával küzd Maria Bakalova jelenlétében, szintén Arany Málnával díjazták.

A legrosszabb remake vagy folytatás díját a Dolittle nyerte el.

A 365 Days című lengyel erotikus produkciónak pedig a forgatókönyve lett Arany Málna-díjas. Idén egy különdíjat is átadtak: a filmipar számára katasztrofálisnak bizonyult 2020 lett a legrosszabb év.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Bűnügy
Őrizetbe vették Tasnádi Pétert
  • szerző:nuus
  • 2021. 05. 28.